Home

By

Dluhy a hypotéka


Pokud také někde dlužíte peníze a jste dlužník, tak to neznamená, že jste úplně zahrabaní. I dlužník může získat nějakou výhodnou hypotéku anebo něco podobného. Existuje takzvaná hypotéka pro dlužníky, a právě o hypotéce pro dlužníky se můžete dozvědět více informací. A to tak když navštívíte webové stránky nebankovnihypoteka.cz, kde je plno informací a odpovědí na vaše otázky. Mě samotnou tohle opravdu hodně zajímalo, a tak jsem si řekla, že i když nedlužím nikde peníze a zatím nemám zájem o hypotéku, že bych se také podívala na tyhle hypotéky.

Existuje hypotéka pro dlužníky.

Nikdy není pozdě anebo není na škodu, abyste si zjišťovali různé informace úplně o všem. A já jsem takový člověk, který vždycky chce znát všechny informace, protože nikdy není pozdě. Když budete potřebovat, potom třeba nějakou hypotéku anebo přímo hypotéku pro dlužníky, tak to vůbec nevadí a budete v obraze. Hypotéka pro dlužníky opravdu existuje a je podle mého názoru opravdu hodně výhodná. Ale také se musím přiznat, že jsem byla opravdu hodně překvapená a docela nadšená, že existuje také hypotéka pro dlužníky, protože ne každý člověk se zadluží vlastní vinou.

Každá koruna se počítá.

Vezměte si, kdyby třeba si někdo na vás vzal nějakou půjčku a vy byste potom dlužili a třeba by vás potom také hrozila exekuce by vás strašila téměř na každém kroku. A potom kdybyste chtěli hypotéku, tak hypotéka pro dlužníky vás samozřejmě může zachránit. A mě samotnou tohle zaujalo. A když jsem si potom zjišťovala různé informace o hypotéce pro dlužníky, tak jsem byla opravdu mile překvapená. Nemohla jsem tomu ani věřit, a tak jsem musela říct mé kamarádce, že opravdu existuje hypotéka pro dlužníky. Protože moje kamarádka je zadlužená a také s partnerem už uvažují o tom, že si vezmou nějakou hypotéku a hypotéka pro dlužníky bude nejvíce vhodná. A nemusíte se obávat, je to téměř jako klasická hypotéka.

By

Takže si necháte postavit nový rodinný dům?


Ano, takový, který má označení montovaný dům bungalov. Proč dřevěný? No může být také zděný, ale ten celodřevěný je postaven velmi rychle, navíc patří k nízkoenergetickým domům. Takže nejen rekreační objekty mohou být ze dřeva, ale také i rodinné domy pro trvalé bydlení. Navíc je u těchto domů zajištěno, že si můžete naplánovat své představy o tomto domě a společnost, která má v nabídce montované domy bungalov vám vyhoví. Pokud máte představu, že tyto domy mají jen malé rozměry, tak musíte vědět, že mohou mít i dokonce i patro. Takže se nejedná o žádné drobečky.

a koupíme si domeček

Také i rozměry v metrech čtverečních mohou být podle vašich představ i 150 metrů čtverečních. To již zabezpečí každému členu rodiny vlastní místečko. Co ještě je možné uvést kromě rychlosti výstavby montovaných domů typu bungalov? Takže je to již uvedená možnost ve výběru ve velikosti těchto domů, dále to, že patří k nízkoenergetickým domům a také je zde výhodou to, že ho máte postavený na klíč. To znamená žádné starosti s běháním po úřadech, žádné starosti se sháněním materiálů, řemeslníků, hlídat si termíny, které se prodlužují z důvodů, že stavební firmy si nabraly plno zakázek a nestíhají.

budeme stavět dům

Navíc své rodinné finanční prostředky vhodně svým rozhodnutím, že se necháte postavit nový rodinný dům, velmi dobře po ekonomické stránce investujete. Ono se, jak se obecně ví, již v současné inflační době šetření moc nevyplácí. Díky inflaci, dnes nekoupíte nic za stejné peníze jak před několika lety. Takže i z tohoto hlediska se vám vyplatí tato investice. A co ještě dodat? Jak už víme tyto domy, jsou nízkoenergetické, a to je také předmětem zamyšlení. Pokud bude váš nový dům kvalitně zateplený, vaše možnost ušetřit finanční prostředky bude pro vaši rodinu velké plus. Takže nyní jste se ve vaší rodině rozhodli, necháte si postavit dům a to nový. Budete ho chtít celodřevěný a takový, který se buduje jako bungalov. Co ještě zbývá? Sehnat pěkný pozemek.

By

Vzdělávejte se


V dnešní době je bohužel velice jednoduché stát se obětí podvodu na internetu. Podvodníci internet využívají k tomu, aby lidi připravili o peníze. Proto kopírují různé e-shopy, a dokonce i weby přepravních společností. Ty rozesílají lidem, o kterých si myslí že jim automaticky všechno vyplní a zadají do falešného formuláře také údaje ke své platební kartě. Často jim to vychází, a to i přesto, že nejen sdělovací prostředky ale hlavně policie před těmito podvody neustále varují. Stát se obětí podvodníka v online světě není nic těžkého. Stačí nepřemýšlet nad tím kam klikáte, a během pár minut máte vyluxovaný bankovní účet.

zatčený muž

Svoje peníze většinou už neuvidíte, protože končí někde v zahraničí. Podvodníci mají velice dobře promyšlené, jak se k penězům dostat rychle a anonymně. Nejlepší je mít pojištěný účet, ale ani to vám nezaručí, že se vám peníze vrátí, protože každý je zodpovědný za to, kam kliká. Proto je potřeba být maximálně obezřetný. Pokud chcete mít jistotu, že takovému podvodníkovi nenaletíte, bedlivě sledujte, jaké weby otevíráte, a s kým na internetu komunikujete. Než někomu odešlete peníze, raději se zeptejte, zda je možné obchod realizovat na některé z platforem, které mají alespoň základní ochranu kupujících.

bitcoin muž

Abyste se nestali další obětí, čtěte nejen zprávy, kde se často dozvíte o dalším způsobu podvodu, ale čtěte i články o podvodech Podvodnabazaru. Sdělovací prostředky se tomuto tématu věnují pravidelně a dlouhodobě, takže si můžete přečíst mnoho příběhů včetně toho, jak okradený nakonec dopadl. Lidé se sice neradi svěřují s tím, že se nechali snadno okrást, ale nakonec se část z nich reportérům svěří. Mnozí z nich mají svůj vlastní blog, kde popisují, jak k situaci došlo. To vám může pomoct ujasnit si, co všechno může být v dnešní době podvod. Proto těmto článkům věnujte maximální pozornost.

By

Jaká máme příslušenství do auta pro iPad 10.9


V dnešní době se nejrůznější iPhony a iPady stávají stále populárnějšími. A není divu, jedná se o kvalitní přístroje, které nabízí mimo jiné i připojení na internet, což je něco, bez čeho se dnes neobejdeme. Je tedy pochopitelné, že pokud už je máme, vozíme je sebou v autě. Koneckonců, od toho zde jsou, abychom je mohli mít vždy při ruce.

Toho si samozřejmě všimli i výrobci, a napadlo je, že bychom je chtěli používat i během jízdy. Jistě, můžeme namítnout, že je to zakázané, avšak když se podíváme do zákonů, zjistíme, že tomu tak není. Ano, nemůžeme jej držet v ruce, případně dovolit, aby nás rozptylovat při řízení, avšak to neznamená, že jej nesmíme použít vůbec.

iPhone se sluchátky

I proto navrhli nejrůznější příslušenství do auta pro iPad 10.9, která můžeme využít. Jedním z nich je například držák, ať už ten na palubní desku, který nám umožní i za jízdy sledovat obrazovku, když používáme třeba navigaci, nebo ten, který se připne na opěrku hlavy, takže můžeme tímto způsobem například poslouchat muziku. V každém případě je to dobrý způsob, jak jej používat a mít zároveň obě ruce volné na řízení. A to se vyplatí, zvláště když dnes lze většinu těchto přístrojů ovládat i hlasem.

palubní deska auta

Držáky však nejsou to jediné, co zde máme k dispozici. Velmi populární jsou i nabíječky. Ty se hodí na dlouhé cesty, neboť během nich můžeme svůj iPad nabít, a až dojedeme do cíle, budeme mít plnou baterii. Tím se samozřejmě prodlouží doba, po kterou jej budeme moci mít zapnutý, což s největší pravděpodobností všichni oceníme.

Těchto příslušenství je samozřejmě poměrně velké množství, a bylo by nad možnosti tohoto článku zde vyjmenovat všechny. Rozhodně se však vyplatí se s nimi seznámit, neboť je velmi pravděpodobné, že se vám alespoň jedno z nich bude hodit, zvláště pokud jste hodně zaměstnaný člověk, který hodně cestuje. Pak zde najdete řešení, které bude vhodné přesně pro vás.

By

Proč je sídlo firmy v Praze výhodnější než kdekoli jinde


Když se potkají dva podnikatelé a jeden z nich si stěžuje na své sousedy, ten druhý mu možná naznačí, jestli to není tím, že o své osobě v místě bydliště neroztroubil mezi lidmi příliš mnoho citlivých osobních dat. V současné době se na veřejnosti hodně přetřásá GDPR a veškerá další opatření v souvislosti s ochranou osobních údajů na Internetu, ale nějak zapomínáme na osvědčenou klasiku, a sice osobní mezilidský kontakt. Někteří lidé dovedou mezi řečí na sebe prozradit tolik informací, že si neuvědomují, https://www.novinky.cz/zena/zdravi/182120-lide-si-stale-neuvedomuji-nebezpecnost-a-zaludnost-cukrovky.html jak si tím někdy škodí, pokud se informace dostanou do nepovolaných rukou.

centrum Prahy

Například zajít do venkovské hospody a chlubit se svými úspěchy je krok do průšvihu, protože se toho mohou chopit závistivci a ti nadělají někdy více škody, než leckterý zloděj nebo podvodník. Ze závisti lidé páchají i závažnou trestnou činnost. Zřízením sídla v Praze se celá situace rapidně mění. Praha je anonymní prostředí, a jakmile začnete využívat jejích předností, zjistíte, že vás nikdo ani neobtěžuje, ani nesleduje. Každý poctivý podnikatel se tu nemusí obávat nějaké konfrontace s nepříjemnými lidmi i se zákonem, potažmo s policií, v Praze bývá k virtuálnímu sídlu k dispozici i zasedací místnost, kde se dají vyřizovat administrativní záležitosti, jako jsou podpisy smluv, obchodní jednání, školení kolegů nebo firemní prezentace a navíc je v Praze velmi široké spektrum možností trávení volného času.

pohled na Prahu

Až se s vašimi obchodními partnery dohodnete na spolupráci, můžete to jít oslavit do některé restaurace, následně si tu pronajmete jízdní kola a zavítáte do některého z přírodních parků, anebo si zajdete zaplavat třeba do Podolí nebo do Vršovic na Slavii. A chcete-li dobrý tip na energeticky nabité místo, kde se budete cítit dobře, zajděte na Petřín, uvidíte, že jsme měli pravdu, a že na tomto tvrzení něco bude.

By

Cesty k penězům


K penězům je možné přijít různými způsoby. Ne všechny jsou vždycky správné, ale to nemění nic na tom, že i takovými cestami lidé jdou, aby se obohatili. Pro některé nejsou peníze nic významného, takže jim pro spokojený život stačí dostatek peněz tak, aby netrpěli nouzí a mohli si dovolit i pár drobností nad běžný standard. Jiní zase potřebují proto, aby se cítili ve svém životě spokojeni a úspěšní nadbytek peněz a velký majetek. Asi se nedá říci, co z tohoto je ta správná cesta, ale vlastnictví peněz s sebou nese také několik problémů a rizik. Běžnou cestou, jak si vydělávat peníze, je prostě něčemu se vyučit nebo vystudovat vysokou školu a v tomto oboru se realizovat.

realizace

Ani jedna cesta nevede jistě penězům. Je možné si jako truhlář založit výnosnou a velmi dobře funkční firmu, která Vám doopravdy bude vydělávat hezké peníze. Vhodné je se v dnešní době orientovat na realizace a proměny domů a bytů Evalofa.com. Tím, že trávíme poměrně velké množství času uvnitř našich domovů, potřebujeme, aby byl jeho interiér příjemný pro oči a zároveň aby byl i po mnohých letech stále funkční. Lidé si dnes přeměny svých bytů mohou dovolit, takže pokud již se do ní dají, jistě ji udělají se vším všudy, a tedy i za vyšší ceny.

dům

Anebo je možné i to, že vystudujete obor třeba na fakultě managementu a začnete s velmi hezkým platem pracovat pro významnou firmu. Na některé se životní štěstí usměje třeba i ve formě zděděného majetku, což ovšem není příliš běžná a častá metoda vydělávání. Další možností, kterou všichni známe, ale nevede často k úspěchu, a proto také nebývá tak často využívána, je sázení. Sázení přestavuje určitou formu zábavy, takže existují mezi námi tací, kteří tímto způsobem utrácí každý měsíc drobné částky a snad již ani na žádnou výhru po těch letech sázení nečekají. Zkrátka, vydělávání peněz je možné různými způsoby, které mohou být i příjemné a zábavné.

By

Elektřina z obnovitelných zdrojů


Nestálá dodávka

Elektřina se dá vyrábět všemi možnými způsoby, přičemž v současné době se hodně využívá obnovitelných zdrojů, protože ty nezatěžují naši planetu odpadem či škodlivými plyny. Samozřejmě také nějaké škodlivé látky vznikají, a to při výrobě takového systému, ovšem co se týče celkové ekologie, tak jsou na tom o dost lépe.

detail panelu

U nás jsou dost rozšířené fotovoltaické elektrárny, protože zde tolik nefouká třeba jako u přímořských oblastí, takže větrné se vyplatí stavět jen někde. Když zůstaneme u fotovoltaiky, tak potíží těchto obnovitelných zdrojů je nerovnoměrná dodávka, protože v létě během dne dokáží vyrobit tolik energie, že ji ani nespotřebujeme, ovšem přes zimu budeme muset platit za dodávku z běžné sítě, protože energie ze sluníčka stačit nebude. Rozhodně je zapotřebí co nejlépe využít v létě přebytky, protože to návratnost investované částky výrazně zkrátí.

Využití přebytku

Možností je zde rozhodně více, takže se můžete rozmyslet, kterou využijete. Mezi nejčastější rozhodně patří využití vlastní baterie, která se přes den dobije a následně v noci či třeba klidně následující den, kdy už nebude tak pěkné počasí budou naše spotřebiče v domácnosti běžet právě na tuto baterii, takže tím během slunečných dnů využijeme paprsky opravdu naplno. Další možností je využívat přebytku o ohřevu vody, což ocení zejména domy na vesnici, kde není možnost odebírat právě již ohřátou vodu.

rozvaděč elektřiny

Zaujmout Vás také může, že elektřinu ze solárů půjde sdílet Joyce-energie, takže nyní vyrobený přebytek lze rovnou posílat do sítě a virtuálně je dle domluvených podmínek bude odebírat třeba soused či jiný člen rodiny, který bydlí v jiné nemovitosti. Podmínkou je okamžitá spotřeba odeslané energie, což je jisté omezení, ovšem stále je to finančně dost výhodná možnost, která dokáže ušetřit spoustu peněz každý rok.

By

Zateplujeme fasádu na horské chalupě


Horské chalupy jsou krásné objekty, máme tím na mysli zejména typické dřevěné roubenky, které zdobí horské svahy a vytváří tu překrásný nezaměnitelný kolorit. Takové chalupy byly stavěny našimi předky a ti také počítali s tím, že roubená stavba v zimě udrží uvnitř potřebné teplo. Jenže na horách se nestavěly jen roubenky, objevíte tu i řadu staveb zděných a nezateplených, které mnohem hůře teplo izolují. Toto je také častý důvod, proč se lidé rozhodují tyto objekty zateplit.

lešení na domě

Zateplování objektů se provádí většinou minerální vatou nebo stavebním polystyrenem a k této práci je zapotřebí lešení. Cena zapůjčení lešení je rozumně nastavená tak, aby byla výhodná jak pro pronajímatele, tak i stavebníky. Součástí pronájmu lešení také bývá jeho odborná montáž a kdo nikdy lešení nestavěl a nemá s tím žádné praktické zkušenosti, neměl by pokoušet osud a riskovat případné nebezpečí. Co se vám může přihodit, pokud budete stavět lešení svépomocí?

pronájem lešení

Pád z konstrukce – když se staví lešení, vztyčí se nejprve bočnice a čelní zábradlí a na ty se pak pokládá horní pochozí deska. Jakmile je deska položena, pracovníci musí na ní vylézt a začít pokládat další vrstvu bočnic a předního zábradlí, a tak pořád dokola. Když už se staví třetí patro, je to nad zemí v pěti až šesti metrech, a pokud někdy vyleze na horní desku a začne v této výšce stavět další patro, může ztratit rovnováhu a zřítit se. Není tu ničím chráněný. Proto by si každý amatér, zvláště ten, kdo špatně snáší výšky, měl stavbu lešení svépomocí rozmyslet.

Zřícení lešení – lešení se také musí ukotvit ke stavební konstrukci. Pokud se na to zapomene, nebo se to provede špatně, lešení se může naklonit a zřítit. Toto už se stalo, například v Praze, kdy silnější vítr lešení naklonil, ale naštěstí se to obešlo bez úrazu, protože se na lešení ani poblíž nikdo nenacházel.

By

O využití mořské soli


http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/fed-znovu-zvysil-sazby-letos-se-zacne-zbavovat-dluhopisu/1497037 t=UTF-8″>

Mořská sůl je nejrozšířenější chemickou sloučeninou, pokud si odmyslíme vodu a vzduch. Nachází se jí v mořích a oceánech obrovské množství, a pokud chceme sůl nějakým rozumným způsobem získat, zpravidla podrobujeme mořskou vodu procesu odsolování. Odsolování probíhá tak, že se nechá odpařovat voda na velkých plochách podél pobřeží, a odtud se pak sůl sbírá a následně transportuje k dalšímu zpracování. Zpracování soli může být různorodé, některá sůl se ponechává v přírodním přirozeném složení s vyšším obsahem jiných minerálů, a ta je vhodná zejména pro kuchyňské účely. Sůl je ale také zapotřebí pro technické využití, a ta se musí čistit a zbavovat minerálních prvků, až je ponechán pouze čistý roztok NaCl. S takto pročištěnou solí se počítá například u využití v bazénových solinátorech.

sůl na stole

Co je to solinátor

Solinátor je zařízení, které slouží pro elektrolytický rozklad solného roztoku ve vodní lázni. Na dvou elektrodách se po průchodu elektrickým proudem rozkládá sůl na ionty sodíku a chlóru, což znamená, že se do vody uvolňují chlorové ionty, které působí jako dezinfekce pro likvidaci bakterií a dalších mikroorganismů. Je to tedy proces chlorování vody, který je výhodný hlavně v tom, že nemusíte doma skladovat chlorové tablety, toxické zejména pro děti a domácí zvířata.

mořská sůl

Manipulace s chlornanem sodným je navíc nebezpečná, naopak sůl je v tomto směru naprosto bezproblémovým a také levným médiem. Solí se otrávit nemůžete, není poživatelná a ani děti, ani zvířata jí nemohou ve větším množství pozřít.Mořská sůl do bazénů je na trh dodávána většinou ve velkém balení 25 kg pytlů a pořídíte ji za necelé tři stovky. Sůl lze také v domácnosti využít jako posypový materiál na chodník. Můžete ji mít doma spolu s posypovým pískem uloženou v garáži i pro případy nebezpečného náledí na silnici.

By

Kvalitní kotvení


Také se chystáte na nějakou opravu nebo na sanaci? Nebo také například na rekonstrukci nějakých starších objektů. Pokud ano, tak se zkuste podívat na webové stránky spiralanksys.com, kde najdete všechny informace. Kotvení do hurdisek je zde také popsáno. Myslím si, že každý muž bude vědět, co je to kotvení do hurdisek. Podle mého názoru neuděláte chybu, když i vy si na tomto internetovém odkazu najdete všechny důležité informace, které budete potřebovat. Tohle se používá například při opravách nebo sanacích. Nebo také při rekonstrukci a opravě starých objektů, jako jsou historické budovy anebo panelové domy.

Kotvení musí být pevné.

Většinou všechno bývá děláno normami pro provádění ETICS. Samozřejmě že můžete použít i opravdu klasické rozpěrné mechanické kotvení. Ale může to být potom opravdu hodně problematické. Myslím si, že když vyzkoušíte injektované kotvení spiral anksys uděláte dobře. Aplikuje se to přímo do hmoty. Přímo do kotvení místa. A to všechno spojuje všechny volné části. Komu by se tohle nelíbilo? Také to expanduje do všech volných prostor anebo dutin. Také samozřejmě jdou různých prasklin anebo pórovitých struktur. A tohle všechno do stavebních materiálů. Je to opravdu velice maximálně efektivní.

Pozor na praskliny.

A myslíte, že každý muž bude rád, když bude mít po ruce tohle kotvení do hurdisek od této firmy. Slyšeli jste už vůbec o této firmě? Pokud ne, tak je to škoda. Protože tahle firma vám může nabídnout opravdu mnoho různých a kvalitních věcí, které třeba budete potřebovat. Můj bratr právě pracoval pro firmu, kde také používali. Tohle je kvalitní kotvení. Také pracovali s výrobky spiral anksys. Bratr říkal, že lepší věci opravdu nikde nenašel. A pověděl mi, že je rád, že má takovouto zkušenost z této firmy. A mě zase těší, že bratr má dobré zkušenosti a že ví, co se vyplatí a co je lepší si pořídit.