Bydlení, které vás nadchne

By

Bydlení, které vás nadchne


Postavit dům není nic jednoduchého. Většina lidí tak nějak tuší co všechno je potřeba udělat, ale když má přijít na věc, uvědomí si, že to tak snadné není. Je velice jednoduché u stavby domu cokoliv pokazit, ale už je těžší najít někoho, kdo to opraví. Jakákoliv chyba vás může stát spoustu peněz, ale hlavně času. Proto je lepši neriskovat a nechat si dům postavit třeba na klíč, pokud nejste z oboru.

moderní dům

My stavíme nízkoenergetické bungalovy, které jsme si sami navrhnuli. Na naše typové projekty se můžete podívat na našem webu, kde si můžete vybrat nejen z přízemních bungalovů, ale i z patrových domů. Snažíme se nabízet co nejvíce typových domů, aby si měli klienti z čeho vybrat. Všechny naše domy jsou řádně zateplené, aby jimi neunikalo teplo, a také mají tepelné čerpadlo a solární panely pro vyšší komfort bydlení. Díky těmto technologiím se sníží vaše náklady na provoz domu, což v dnešní době ocení každý.

Jak probíhá stavba na klíč?
O stavbě domu na klíč nejspíš něco víte. Postup je takový, že si koupíte pozemek, vyberete dům, a my vám ho jednoduše postavíme. Někdo si vybere zděný dům, protože nedá na zděné domy dopustit, a někdo si vybere dřevostavbu, protože potřebuje bydlet rychle. Dřevostavby jsou rychleji postavené, takže jestli je rychlé stěhování i váš případ, rozhodně si vyberte tu.

nový dům

Naše domy jsou dokončené a připravené k nastěhování. Jediné co si musí každý klient vybavit sám je kuchyňská linka, protože je to velice individuální věc. Nechceme zbytečně nechávat vyrobit linku, která nebude každému vyhovovat. Ušetří vám to nejen čas, ale zejména peníze. Jakmile budou hotové podlahy a omítky, můžete si nechat linku zaměřit a nechat vyrobit. Jinak dodáváme zcela dokončené domy, které si můžete nechat postavit nejen samotné, ale můžete mít i dům s terasou nebo třeba s garáží.

About the author

administrator