Úklid v seniorských bytech

By

Úklid v seniorských bytech


Některé seniorské byty mohou být zanedbané, co se týče úklidu jednotlivých místností. Představte si, že máte staré rodiče, navštěvujete je v rámci svých možností, a všimli jste si, že to v jejich bytě není zrovna optimální, co se týče úklidu – ona jsou zašpiněná, na okenních parapetech a na nábytku je prach, lustr také není zrovna naleštěný a koberec je plný skvrn, vyšlapaných cestiček a také nelibě páchne. Chtělo by to alespoň občas pořádně uklidit, ale jak to provést, když jste pracovně přetížení a nemáte na úklid čas, ani náladu a možná ani dost sil?

mytí oken

Ať uklidí někdo jiný TN úklid – tato myšlenka by vás mohla napadnout v souvislosti se vzpomínkou na existenci úklidových firem. To jsou přece specialisté a poradí si v bytě se vším – vygruntují byt tak, jak by to mělo být, a v čistém prostředí se bude každému z vás mnohem lépe žít. Je jasné, že v čistém prostředí se cítíme lépe, než v zatuchlé a temné ratejně nehledě na to, že čím více špíny a zápachu, tím více bakterií, roztočů a dalších mikroorganismů, které vdechujeme do krevního oběhu a poškozují náš organismus, což může vyústit i v závažná onemocnění.

generální úklid

Svěřte generální úklid seniorského bytu profesionálům, jsou to lidé, kteří si poradí s každou drobností a hlavně provedou úklid důkladně a precizně. Profesionální úklidové firmy pracují i ve firmách, kde provádí úklid kanceláří či jiných provozoven, a berou si na starost i úklid společných prostor bytových domů, pokud se společenství vlastníků či bytové družstvo dohodne na trvalé spolupráci.

Úklidovou firmu můžete požádat i o specifické pracovní činnosti, na které amatéři nestačí, což je kupříkladu čištění koberců a čalounění sedacích souprav nebo zdravotních matrací, tato místa časem posbírají velmi mnoho nečistot a právě tam se zdržuje nejvíce nebezpečných patogenních mikroorganismů.

About the author

administrator