Jak sázet

By

Jak sázet


Jak jste na tom s hazardem sázíte rádi anebo kupujete také výherní losy? Já vím, že bych neměla říkat výherní losy, protože není vůbec zaručeno, že také něco vyhrajete. Nechám to povím vám, že já jsem si také už kolikrát pořídila některé losy. Já vyhrávám snad jenom na každý desátý los. A je to opravdu smutné. Ale také jsem si v poslední řadě oblíbila kurzové sázení a tipy a triky. Pokud i vy chcete znát nějaké kurzové sázení a na ně tipy a triky? Tak se podívejte na webové stránky aisázky.cz. Tady ani nemusíte sázet sportku anebo kupovat losy. Tady si jednoznačně vsadíte na různé fotbalové zápasy anebo také na jiné zápasy, které se týkají sportu.

Také sázíte na sport?

Anebo raději vůbec nesázíte můj partner? Právě dříve sázel vážně hodně. A tohle mě vadilo, protože třeba nechal půlku výplaty někde v herně. Ani nevíte, jak mě to vadilo a kolikrát jsem doma i brečela. Ale když třeba někdo hraje rekreačně různé kurzové sázky, kde jsou tipy a triky, tak to je něco jiného. Protože můj bratr si taky občas vsadí na fotbalový zápas anebo také třeba na dostihové koně. A musím říct, že to sází tak pětkrát do roka. Ale on má vždycky takové štěstí. Já říkám tomu vždycky začátečnické štěstí. On snad pokaždé vyhraje. A také je prima, že on vždycky vsadí velký obnos peněz.

Sázím také na tenis.

Opravdu dává vysoké sázky? A třeba někdy vyhraje i padesát tisíc korun. Ne že bych mu to záviděla, ale samozřejmě, že bych také takhle chtěla někdy vyhrát. Tak jsem si řekla, že až bratr bude sázet zase na nějaký fotbalový zápas, že si vsadím také. Sice ne asi takhle velikou sázku, jak dává bratr, který sází tisíce, ale třeba několik stovek bych určitě mohla dát. A jak jste na tom vy také sázíte, nebo raději si peníze dáváte do pokladničky? Je opravdu hodně lidí, čemu dává, kdo přednost? Někdo opravdu sází a rád riskuje a má rád adrenalin, ale někdo chce mít jistotu a peníze dát do pokladničky.

About the author

administrator