Vypadat mladě může každý

By

Vypadat mladě může každý


Kdo by nechtěl vypadat mladší než ve skutečnosti je? Většinou jsou to ženy kdo chce vypadat mladší. Většina žen si jen velice těžko smiřuje s tím že stárnou, a že zvyšující se věk se podepisuje na jejich vzhledu. Pigmentové skvrny na rukou a obličeji, hluboké vrásky na obličeji, krku, dekoltu a rukou, povislá pokožka a pleť, to jen začátek toho co každého z nás čeká.

kolagen tablety

Nikdo nechce vypadat starší, ale pokud toužíte po mladistvém vzhledu, je nutné o sebe začít pečovat co nejdříve. A i když je velice důležitá péče prostřednictvím kosmetiky, pouze kosmetika nestačí. Kvalitní kosmetika a pravidelné používání vaší kompletní kosmetické rutiny sice bude mít efekt, a bude vidět že se o sebe staráte, ale daleko větší vliv na vzhled má to, jakou máte životosprávu.

Ne nadarmo se říká, že spánek léčí. Opravdu kvalitní a nepřerušovaný spánek je klíčem k hezké pokožce a zdraví. Neméně důležité je také tu co máte v jídelníčku. Měli byste se vyvarovat alkoholu a hlavně návykovým látkám. Výrazný vliv na rychle stárnutí organismu a pletí má hlavně kouření, proto si velice dobře rozmyslete zda kouřit budete. Kouření je neřest, které se věnuje velká čas můžu i žen, a zejména ženy si to v pozdějším věku vyčítají. Žijeme v době, kdy o sebe dbají i muži, a tak není divu, že i muži používají kosmetiku.

kolagen prášek

I když to bez kosmetiky nejde, daleko důležitější je vaše strava. Měla by být bohatá především na různé vitamíny a kolagen, protože právě kolagen je obsažených v pokožce, a vypíná pleť. Pokud ho máte v těle nedostatek, začnou se vám rychle tvořit hluboké vrásky. Tomu může zabránit například rybí kolagen s kyselinou hyaluronovou, který můžete užívat podle libosti. Ideální je začít s jeho užíváním mezi 25. a 30. rokem, protože právě v tomto období kolagen z děla začíná mizet.
Kolagen je vhodný pro muže i pro ženy, protože má i další zdravotní benefity.

About the author

administrator